Mantel van Liefde en Genegenheid

Chakra Mantel van Liefde en Genegenheid

Daar waar liefde verweven wordt in een mantel van liefde en genegenheid.

Soms wil je wel eens dat de knuffel die je wilt geven, blijvend is. Dat wanneer iemand waar je veel van houdt, altijd even je arm om je schouder voelen mag.

Op de moeilijke momenten in ons leven, missen we vaak geborgenheid.

Door helder voelen en weten, krijgen gevoelens kleur. Wordt een intentie verweven tot een omslagdoek die het gevoel van geborgenheid, liefde, geluk, opluchting, blijdschap, genegenheid vangt.


In liefde met de maan…

de seizoenen…
de natuur…
van hart naar hart…

In een zoektocht naar mijzelf, ben ik aangelopen tegen dichte deuren, gezwommen in diepe dalen en gelopen in de woestijn. Om uiteindelijk veel levenslessen te mogen ontvangen. De bevestiging dat het werkelijk mogelijk is dat het stoffelijke niet het begin, noch het einde is. Liefde gaat van hart naar hart en de intentie van menselijkheid komt terug als een knuffel op een regenachtige dag. Door veel te werken met moeder aarde, de natuur en de riten van de maan, komen oer gevoelens weer terug. Komen de kleuren uit de natuur ons helpen weer bij onszelf te zijn. Soms is een mantel in geel als een zonneschijn op een verdrietige dag, juist daar waar men veelal kiest voor grijs en zwart. Elk mens heeft liefde en geborgenheid nodig. Met veel liefde weef ik intenties, behorende bij de ontvangende persoon, in een Mantel van Liefde en Genegenheid.

In liefde, van hart naar hart.

Lieve groet,
Isabelle van Brederode – van Katwijk