Jaaropleiding Hof van Brederode 2023 / 2024

Een jaar lang verdieping, zelfinzicht en persoonlijke begeleiding.
Jij wilt graag diep duiken, jouw unieke ik ontdekken en een mega dosis zelfliefde creëren,
maar je ziet een 3 jarige opleiding niet zitten? Een workshopdag is te summier en brengt een online cursus niet wat je zoekt? Wil jij alles zelf beleven, proeven, ruiken, zien en geïnspireerd worden?

De basis voor een goed avontuur:
Jij wilt tijdens dit jaar met voldoende vertrouwen en kennis aan de slag gaan aan jouw missie, jouw levenspad of jouw droom. Jij beschikt over een dosis lef. Jij wilt gaan ervaren hoe het is om echt jezelf te zijn met al je kwaliteiten, talenten, ervaringen, positieve eigenschappen en schaduwkanten. Jij hebt de durf om jezelf aan te kijken in de spiegel en echt te gaan voelen wat jou gelukkig maakt.

We willen allemaal, maar velen vechten nog met hun eigen angst die verscholen ligt in hun hart wachtend bevrijdt te worden, als een gouden kooi welke zich opent door de noodzaak die zich aandient om de vrijheid te voelen onder de wijdgespreide vleugels.

Hof van Brederode

In 4 weekenden verdeeld over het jaar, gaan we aan de slag met heel veel verschillende werkvormen, materialen en gedegen kennis. De weekenden zijn met zorg uitgezocht op de juiste maanstand voor het seizoen in de cyclus van het jaar. Elk weekend duiken we dieper in op een onderdeel van ons cyclisch leven en gaan we leven met de natuur en seizoenen mee. Deze workshop is voor iedereen die meer innerlijke kracht wil voelen en ervaren. Door vele technieken en onderwerpen aan te bieden krijg jij steeds meer verbinding met jouw eigen innerlijke bewustzijn, de durf om te mogen stralen, positieve gedachtekracht, intuïtief werken, creatief onderzoeken, magisch denken, vrij schrijven, leren ontspannen, fotografisch licht vangen, vrij dansen en het innerlijke kind omarmen…en vooral de kunst om grenzeloos en schaamteloos te genieten van alles wat je mag ervaren.

Kruiden en natuur zijn onlosmakelijk verbonden aan ons Hof van Brederode. Ik werk met de connectie van de kracht vanuit de plant en jouw persoonlijke kracht. De verbinding van mens en natuur, van de mens als onderdeel van de natuur en alles wat een plant, boom of kruid ons persoonlijk te vertellen heeft. De meerwaarde van een workshop op ons Hof van Brederode is dat je naast de geleerde natuurkennis ook een stukje meer inzicht mag krijgen in jezelf … en natuurlijk kan je heerlijk rondstruinen in de tuin.

Het is de intentie, de magie en de persoonlijke kracht die ik zo belangrijk vind.
Jij staat centraal !


Ja, want zelfs in een groep vind ik het belangrijkste dat jij als individu mag groeien. Omdat we allemaal uniek zijn en allemaal onze eigen dingen al hebben mogen leren, zal de lesstof aangepast worden aan wat jou kan helpen op het pad naar jouw doel. En wat ik altijd zo jammer vind na een cursus is dat – nadat ik helemaal idolaat thuis kom vol met informatie, ideeën en goede voornemens – ik na enkele weken mijzelf moet motiveren hier daadwerkelijk ook iets mee te gaan doen. Het verstoft en het alledaagse leven neemt ons weer in bezit. Omdat ik ook houd van persoonlijke begeleiding, wil ik graag diegene zijn die met jou mee mag reizen op jouw pad. Dus naast 4 workshopdagen wil ik er ook zijn voor als er vragen zijn, of wanneer je een liefdevolle schop onder je kont nodig hebt, een luisterend oor, een idee, meedenken, adviseren of gewoon zijn. Mijn missie is om jou te laten slagen in jouw doel en jouw droom.