Mantel van Liefde en Genegenheid

Chakra Mantel van Liefde en Genegenheid

Daar waar liefde verweven wordt in een mantel van liefde en genegenheid.

Soms wil je wel eens dat de knuffel die je wilt geven, blijvend is. Dat wanneer iemand waar je veel van houdt, altijd even je arm om je schouder voelen mag.

Op de moeilijke momenten in ons leven, missen we vaak geborgenheid.

Door helder voelen en weten, krijgen gevoelens kleur. Wordt een intentie verweven tot een omslagdoek die het gevoel van geborgenheid, liefde, geluk, opluchting, blijdschap, genegenheid vangt.


In liefde met de maan…

de seizoenen…
de natuur…
van hart naar hart…

In een zoektocht naar mijzelf, ben ik aangelopen tegen dichte deuren, gezwommen in diepe dalen en gelopen in de woestijn. Om uiteindelijk veel levenslessen te mogen ontvangen. De bevestiging dat het werkelijk mogelijk is dat het stoffelijke niet het begin, noch het einde is. Liefde gaat van hart naar hart en de intentie van menselijkheid komt terug als een knuffel op een regenachtige dag. Door veel te werken met moeder aarde, de natuur en de riten van de maan, komen oer gevoelens weer terug. Komen de kleuren uit de natuur ons helpen weer bij onszelf te zijn. Soms is een mantel in geel als een zonneschijn op een verdrietige dag, juist daar waar men veelal kiest voor grijs en zwart. Elk mens heeft liefde en geborgenheid nodig. Met veel liefde weef ik intenties, behorende bij de ontvangende persoon, in een Mantel van Liefde en Genegenheid.

Het is meer dan …

Als ik mij op jou afstem, maak ik contact met je. In de stilte zie ik wat je hebt doorgemaakt. Daardoor begrijp ik je, voel ik je aan. ik zie je verleden, je heden en een stukje van jouw toekomst. Ik kom alleen datgene tegen dat nú belangrijk is. Waar je nú wat aan hebt, waardoor je nú weer verder kunt. Ik kijk naar de essentie van je belevenissen, niet naar de details. Ik kijk naar de essentie van jouzelf, naar jouw kwaliteiten, je karakter en je (verborgen) kwaliteiten. Jouw recente foto is een sleutel om te mogen kijken. Als ik jouw foto krijg, krijg ik toestemming om te mogen kijken wat voor jou helend kan werken.

Deze impuls vanuit de oerbron, uit je diepste zelf, is het meest zuivere om te mogen volgen. Het wijst je de weg die voor jou weggelegd is.

Het zijn rituele mantels die ik maak, om je geborgen en gedragen te mogen voelen. Voor de momenten dat je een knuffel nodig hebt, een arm om je heen en een lichtpunt op jouw te belopen pad.

Het is echt meer dan …
zomaar een omslagdoek !

In liefde, van hart naar hart.

Lieve groet,
Isabelle van Brederode – van Katwijk