Recensies Mantel van Liefde en Genegenheid

Super dankjewel . Net het moment genomen om jouw boodschap te mogen ontvangen. En hij voelt heel goed, heel zacht & liefdevol. Mijn mantel is echt thuis gekomen. Elke avond houdt ze me warm en ze is gewoon zo mooi en zacht, en daarmee bedoel ik niet de materialen maar het gevoel. Dankjewel voor dit prachtige geschenk.
Mantel van Liefde en Genegenheid, Ardent Desire Holistisch BewustZIJN
Tosca
Wat een grote verassing vanmiddag toen mijn vriendin Ilja voor de deur stond met de doos. Ik pakte het uit en was zo ontroerd de tranen liepen mij over de wangen toen ik de kaart las. Hoe toepasselijk als deze is in deze tijd. Daarna pakte ik de mantel en wat is hij prachtig en zo lekker zacht met prachtige kleuren ❤ . Ik kies zelf haast nooit voor groen maar meteen zag ik de lente en dat is mijn lievelings jaargetijde samen met de zomer precies zoals het in de kaart beschreven staat. En hoeveel ik van de natuur hou en daar mijn rust vindt. Op dit moment ga ik best een moeilijke transformerende tijd door. Mijn moeder is ongeneeslijk ziek. en zo zijn er nog wat dingen. Dus nu kan ik heerlijk de mantel omdoen als ik mij verdrietig voel en hij kan mij troosten en beschermen. Ik voel dat hij met liefde gemaakt is. Ik wil je bij deze dan ook heel erg hartelijk bedanken voor je tijd, energie en deze prachtige mantel. Ik ben er echt super blij mee ❤ .
Mantel van Liefde en Genegenheid, Ardent Desire Holistisch BewustZIJN
Patricia ter Schure-Boxum
Ik zit hier met de mantel om en eigenlijk gaat hij bijna niet af hihi. Winter is de tijd voor binnen en ik lees, en hobby met mijn mooie warme mantel om mij heen. Alleen koken lukt niet met Dankjewel voor deze warme omhelzing! Ze past bij mij met haar mooie kleuren en de warmte die ze geeft en uitstraalt. Toen ze me riep had ik net besloten het anders te gaan doen, geen oud wijf te worden, maar mezelf te herpakken en nog meer te genieten, meer mijn vrouw zijn te omarmen. Met kleine stapjes lukt dat al heel aardig en mijn mantel helpt me daar enorm bij. Nogmaals merci . Love you sister
Mélanie Deijn
Blij verrast maakte ik op Kerstavond 2022 het pakketje open. Na het lezen van de begeleidende brief heb ik stiekem wel een traantje gelaten, dat mag je best weten hoor. Wat een mooie omslagdoek heb je gemaakt. De Mantel van Liefde en Genegenheid zal door mij intensief gedragen worden. Ik heb inderdaad veel uitdagingen en verdriet in mijn leven gehad. Maar vind wel dat ik daar krachtiger uitgekomen ben. Zeker na het doormaken van een hersenbloeding verleden jaar ben ik mij meer en meer bewust hoeveel mazzel ik heb gehad dat ik alles nog beleven mag. Ik ken mijzelf genoeg om te weten dat ik mijzelf wel eens te kort doe, ik zal mijn best doen om goed voor mijzelf te zorgen en de leuke dingen, waar mijn hart van gaat dansen en mijn ogen gaan stralen, te doen. Heb afgelopen jaar al een geweldige vakantie gehad in Italië, samen met Daniël. En in augustus is er een fantastische leuke, lieve kleinzoon geboren waar ik zeker nog heel lang van zal gaan genieten, het wordt nu al naar mate hij ouder wordt steeds leuker. Eind December hoop ik van mijn pensioen te gaan genieten. Werken doe ik nu, door omstandigheden, al niet meer. Toch blijf ik mij nuttig voelen met het runnen van mijn eigen huishouding en andere beslommeringen. Ik kan alles doen wat ik wil, lekkere fietstochten en in mijn eigen autootje overal heen waar ik maar wil. Ik voel mij omringd door mijn lieve kinderen, familie en vrienden. Op naar de lente, dit jaargetijde is niet zo fijn voor mijn gestel. Ik ga ervan genieten. Nogmaals heel veel dank voor het maken en de mooie tekst.
Mantel van Liefde en Genegenheid, Ardent Desire Holistisch BewustZIJN
Christa Reinders - van Hoek
Zij is binnen en ik heb net het pakket geopend- de liefde stroomde al voordat ik het cadeau papier afdeed … in het Duits zeg je -“ eine Augenweide “ -Een lust voor het oog op het geopende pakket- de troost zit achter je oogleden, zeker als je jouw intentie leest- inderdaad afgestemd tot het laatste woord en verweven in de mantel - ik ben je erg dankbaar voor en ook trots dat ik deze warme omhulling van de wijsheid van de Matronen aan de vrouwen door mag geven- dat voedt mijn ziel - zoals jij schreef - en geeft vertrouwen om deze reis te organiseren- heel erg bedankt
Juliane Schönau - Mistralma reizen
De mantel is aangekomen. Ik heb eerst de brief gelezen. Helemaal kloppend voor mij. Het is zo'n fijn gevoel, dat ik van binnen voel, dat overgave en vertrouwen in het leven, zoals het is, nu mijn voeding is. Meer niet. Pas toen ik de doos opende, kwamen de waterlanders. De zachtheid en kleuren van sommige wol raakte mij diep. Ik kan de liefde erin voelen, en ontvangen. Dank je wel, Isabelle !
Christine Reeders
Mijn dochter heeft vandaag een hele mooie schitterende mantel ontvangen. Zij heeft zware tijden moeten doorstaan en heeft hard gevochten om te ,,komen,, waar zij nu is. Deze schitterende mantel is zo met liefde en gevoel gemaakt en voelt als een warme deken die haar warmte, bescherming en nog veel meer biedt. Ik kan het iedereen aanbevelen, het is een liefdevol schitterend kunstwerk, met de warmte die men nodig heeft. Dank je wel het begeleidend schrijven. Dank je wel voor alles.
Lieneke
Ik ben zo gelukkig met mijn mantel. Ze verwarmt me van binnenuit. Omsluit me. Soms dan is het zelfs overweldigend. En de kleuren passen ook helemaal bij mij. Dank je wel!
Petra Willemstein
Al een hele poos volg ik de pagina van Isabelle Van Brederode van Katwijk "Mantel van Liefde en Genegenheid". Prachtige omslagdoeken, allen met een eigen energie/ gevoel. Mantels die als vanzelf hun eigenaar bereiken. Dit vond ik een bijzondere gedachte. Ik zag zoveel moois langskomen, maar wat ik woensdag voelde bij een mantel die langskwam, is eigenlijk in geen woorden te vatten en snapte ik het meteen...Zij ontroerde mij op een bijzondere manier en toen ik de bij behorende tekst las, werd dit gevoel alleen maar versterkt. Wij horen bij elkaar. Ik stuurde Isabelle een berichtje waarin wij dit bespraken en ook dát voelde zo goed, dat ik de mantel "uitnodigde" en zij vandaag, door storm en regen haar weg naar Bolsward vond. Zo mooi verpakt ook en met een bijpassende energetische boodschap en zelf gerolde (en met groente en fruit gekleurde) kaars als extra cadeautje ter ere van je 5 jarig jubileum. Zo mooi hoe mensen op je pad verschijnen. Dit soort momenten zijn voor mij zo waardevol! Isabelle, ik zal je prachtige kunstwerk met liefde dragen
Nicole Morales
Al een hele tijd geleden zag ik de Paardenbloem Mantel en ik was op slag verliefd. Maar ik kan zelf haken en breien, dus ik liet haar aan mij voorbij gaan. Vergeten kon ik haar echter nooit. Toen ik maanden later kort met Isabelle sprak over deze mantel bleek ze nog steeds geen huis gevonden te hebben. Dus ik vroeg of Isabelle er afscheid van kon nemen. Nu is Paardenbloem bij mij. De kleuren zijn nog mooier dan op de foto's en ze is prachtig zacht. Precies wat ik ervan gehoopt had, en zoveel meer. De boodschap die Isabelle er voor me bij had gedaan was zo toepasselijk. Prachtig passend en zo met de vinger op de zere plek. Ik ben ontzettend gelukkig met deze Mantel en ga haar nog lang koesteren.
Loïs van Loo
Nadat we vorig jaar ons zo geliefde plekje in de bossen moesten verkopen door overname van de gigant heeft het even geduurd voordat ik weer verliefd werd op ons eigen huis. Dat gevoel van vrijheid, rust en een met de natuur proberen we weer terug te vinden. Isabelle heeft een mooie mantel van aardetinten met de innerlijke rust en fijne intentie gemaakt. Ook thuis is het fijn en buiten in de tuin, waar de meeste tijd verdreven wordt, geeft de mantel een heerlijk warm en geborgen gevoel. Dank je wel voor je vlotte en mooie mantel.
Mantel van Liefde en Genegenheid, Ardent Desire Holistisch BewustZIJN
Vera
Een prachtige Mantel van Liefde en Genegenheid gekocht bij Isabelle Van Brederode - van Katwijk. De boodschap die erbij zat is helemaal actueel. Ik ben er erg blij mee.
Marianne van Bruggen
Een dierbare vriendin van mij verloor haar man in het najaar van 2020. Ze houdt van paars en roze. In de kille wintermaanden, waarin we juist behoefte hebben aan warmte in lichaam en ziel wilde ik haar iets omhullends geven, als een warme liefdevolle knuffel, ook als ik er niet fysiek kan zijn om haar die te geven. Eerder in 2021 bezocht ik met mijn lief Isabelle. Wat een warme, gastvrije, gepassioneerde vrouw met een missie. Dat raakte mijn hart. Mijn vriendin vond de mantel prachtig. En de brief die Isabelle vanuit haar hart had geschreven ook. Dank je wel mooi mens. Dat je maar veel mensen met jouw mantels liefde en koestering mag bieden.
Madeleine Kerkhof
Ineens had ik het gevoel dat ik een mantel moest hebben toen ik er op mijn tijdlijn 1 voorbij zag komen. Ik wist toen nog niet dat ik de mantel op de dag van mijn vaders overlijden zou ontvangen. De mantel riep. Zo bijzonder. Het idee van de mantel en de wijze woorden van Isabelle erbij hebben mij zoveel getroost tijdens het afscheid van mijn vader. De mantel is nu echt onderdeel van ons gezin. Ik denk dus dat je vooral moet luisteren naar het moment diep in jou die laat weten dat de mantel op je wacht. Dank je wel lieve Isabelle ❤️
Meral
In oktober heb ik gevraagd voor een mantel en die kreeg ik. Ik was stil en zeer onder de indruk. De kleuren zijn mijn lievelingskleuren wat ze niet kon weten, omdat ik ze eigenlijk nooit meer droeg omdat ik was afgedwaald. De boodschap is zo treffend want ik heb veel moeten loslaten en wil ook alles loslaten om op mijn nieuwe pad te gaan. Ik zal de mantel ook dragen als ik inzichten wens te krijgen en de mantel zal mij begeleiden naar een ander leven waar vreugde meer op de voorgrond zal staan. Isabelle heeft iets unieks en weet je te raken....laat je meenemen en doe je zelf een mantel kado.
Vic
Mijn Mantel van Liefde en Genegenheid. Als cadeau aan mezelf. Zo mooi, zo bijzonder. Lieve Isabelle, ik heb jou ervaren als een zeer betrokken en inspirerende vrouw. We hebben een heel prettig contact, je denkt mee, bent flexibel en veelzijdig. Je hebt 2 prachtige mantels, in afstemming voor mij en m’n zus gemaakt; H'Eerlijk! We zijn heel blij met onze mantels Ook heb ik wat andere goodies bij je besteld, waar ik ook helemaal happiedepeppie mee ben! Aan alles is te zien en voelen dat je dit allemaal met zorg en aandacht doet, met gevoel en oog voor detail. Een bestelling bij jou plaatsen kan ik dan ook van Harte aanbevelen EN ik kom graag nog eens een keer een (meerdaagse(?)) workshop bij je volgen! Dank je wel. Harte Groet
Leah
Wauw! Wat een onwijs mooie Mantel van Liefde en Genegenheid heeft Isabelle Van Brederode van Katwijk weer gemaakt! Zelf heb ik ook zo'n bijzondere, eigen gemaakte mantel met een boodschap mogen ontvangen! Ik ben er iedere dag nog steeds ontzettend blij mee! De mantels van Liefde en Genegenheid die Isabel maakt, zijn altijd speciaal, voor één persoon en vaak zelfs inclusief een persoonlijke boodschap om je te troosten, supporten, op weg te helpen, de weg te wijzen of even met je beide voeten weer op de grond te zetten! Elke keer als ik haar mantels voorbij zie komen dank ik: Wauw! Dit zou iedereen moeten weten!!! Wil nou meer weten van Mantel van Liefde en Genegenheid by Isabelle Van Brederode van Katwijk?! Volg dan haar Facebook pagina en stuur haar een berichtje als jij ook wel zo'n bijzondere mantel voor jezelf zou willen of aan iemand zou willen geven!
Leoni Goudkuil
Mantel van Liefde en Genegenheid gekregen, gehaakt door Isabelle Van Brederode van Katwijk. De kleuren heeft ze zelf gekozen. Prachtig stukje handwerk! Lieve Isabelle, ik ga de mantel met veel liefde dragen,op koudere zomeravonden,wat hier wel kan gebeuren in ons Belgische klimaat. Dank je voor je creativiteit en het mooie symbool erachter! Xxx
Anne-Marie Lehouck
Ik kreeg een heerlijk kado, mijn Mantel van Liefde en Genegenheid. Ik moest zo huilen, de energie en de kleuren en de tekst voelde zo vertrouwd en liefdevol. Het is MIJN kado voor mezelf, voor mijn nieuwe levensjaar. Zo blij mee, en dankbaar. Als je jezelf wilt omarmen en bedanken dan is dit zo prachtig om jezelf kado te doen. Dank lieve Isabelle om dit te ontvangen XXX
Marion Velthuizen
lieve Isabelle.. wat is het fijn om na een drukke dag bij mijn nieuwe uitdaging op de bank te zitten met een knuffel van jou. Opladen voor een nieuwe dag waar in ik mijn gaven weer met liefde en genegenheid mag inzetten voor de mensen die dat kunnen gebruiken! Dankje voor je mooie woorden. 
Mantel van Liefde en Genegenheid, Ardent Desire
Cora Gelling
Een prachtig cadeau om te krijgen en om te geven. De bijbehorende energetische boodschap komt recht uit het hart in het hart. De mantel voelt als een warme, liefdevolle knuffel. Dankjewel Isabelle
Pauline Olde Olthof
De mantel riep me, zodra je de bollen wol die je zou gebruiken op FB liet zien. Ik was er 100% van overtuigd dat je hem voor mij aan het haken was. Het waren helemaal mijn kleuren en feel. Ik ben blij dat ik hem besteld heb. Hij is nog prachtiger geworden dan ik gehoopt had. Elke keer als ik hem draag voel ik me omhuld met liefde. Het is een ultiem cadeau vol zelfliefde. Ik gebruik hem als mijn favoriete werkmantel. Ik draag hem als ik in mijn womancave op zolder aan het werk ben. Als ik aan mijn passie werk. Ik weet niet of het maar een idee is of echt waar, maar sinds ik die mantel draag, voelt het werk lichter. Ook de boodschap die je erbij leverde resoneert. Dank je wel!
Nele Odeur
Ik heb net je mantel open gemaakt. Wat zag dat er prachtig uit. Alleen het pakketje al. De mantel komt vandaag op een perfect moment. Deze mantel zal symbool staan voor ‘bij mij blijven’. Hij is trouwens werkelijk prachtig. Echt heel feeëriek ♡ en de glitters ♡ ik ben je heel dankbaar ♡
Mantel van Liefde en Genegenheid, Ardent Desire
Yvette Ruiter - Blonk
Mijn schoonmoeder woont sinds kort in een verpleeghuis. Ze zit daar nog niet zo lang en door de Corona zat ze voor haar gevoel ook nog eens opgesloten. En tot overmaat van ramp kreeg ze niet de Corona ook haar te pakken. Gelukkig heeft ze deze ellende overleefd maar helaas mochten wij nog niet bij haar. Ze had duidelijk een dikke knuffel nodig maar die konden wij haar niet geven. Totdat ik via via in contact kwam met deze bijzondere dame en haar mantels van liefde Na het zien van een foto en wat informatie over mijn schoonmoeder heeft zij een prachtige mantel gemaakt voor haar. Ze heeft hem uiteindelijk mogen ontvangen, mooi ingepakt met een mooie brief erbij. Wat was ze ontroerd afgelopen zondag ben ik weer bij haar geweest en ze had hem om. Hij stond haar prachtig
Mantel van Liefde en Genegenheid, Ardent Desire
Nicole le Maître van der Zwaard
Via een vriendin kwam ik terecht bij Isabelle. En wauw, wat ontzettend dankbaar ben ik hiervoor. Via intuïtie maakt Isabelle een mantel en via intuïtie schrijft zij een persoonlijke brief. En wauw, wat kan zij de spijker op de kop slaan! Dankzij de mantel en de liefde die ik van Isabelle gekregen heb, ben ik krachtiger, zelfverzekerder én sterker. Dankjewel Isabelle
Naomi Zoutman
Heb zojuist een supermooie mantel ontvangen, hele mooie kleuren, mooie pakkende tekst, echt met liefde en passie samengesteld. Dank
Mantel van Liefde en Genegenheid, Ardent Desire
Nathalie Verbrugge
Een kado met zorg ingepakt doet mijn hart een sprongetje maken voor ik het uit ga pakken. Mijn handen voelen de zachtheid en de warmte voordat mijn ogen de schoonheid zien. Nog voor ik hem volledig bewonderd heb moet hij al om en voel ik de liefde en genegenheid. Dank je wel voor deze prachtige krachtig door warmte en zachtheid mantel! Als ik mezelf even niet als sterkte vrouw kan neerzetten geeft ze een steuntje en bescherming. Als ik moe ben vangen de stappen op mijn pad warmte. Ze versterkt mijn kracht en kwetsbaarheid. Dankbaar voor dit prachtige kado.
Douwine Bom
Ken je dat, dat je helemaal niet van gehaakte spullen houdt en bij de eerste beelden van een haakwerk kippenvel tot op het bot krijgt ? "Wat is dit?" vroeg ik aan de maakster. "Een Mantel van Liefde en Genegenheid" kreeg ik terug. Uiteindelijk kwam het prachtige pakje, voorzichtig maakte ik het open, bang dat hij 'tegen zou vallen'. Op het moment dat ik hem om mijn schouders sloeg voelde ik me heel rustig worden (dat kon ik op dat moment wel ff gebruiken) Het liefst heb ik hem nu in de buurt als ik buiten in mijn schommelstoel mediteer. Omarmd door de 'Mantel van Liefde' gekoesterd in de warmte en genegenheid van de mantel voel ik me echt rustig en veilig. Je kwam op het juiste moment, met de juiste mantel. Nogmaals dank daarvoor.
Carla van de Pavert
Een prachtige mantel waar je liefde en genegenheid in vindt als je het het meeste nodig hebt. Voelt lekker zacht aan en de kleuren passen bij mij als waterheks. Wat een geweldig lieve vrouw. Dank je.
Mantel van Liefde en Genegenheid, Ardent Desire
Sheavida
Hij is gewoon prachtig  Ik deed hem meteen om en hij voelt heel beschermend, net een schild dat me veiligheid geeft. De woorden kloppen van A tot Z. Had tranen in de ogen. Zo blij met mijn mantel  Hartelijk dank. 
Kristel Maquestiau
Ben erg blij met mn mantel en dankbaar voor de mooie woorden. Net of ik een zetje heb gekregen om nog meer te genieten, voluit te leven met alles wat er bij komt in t leven. Nog bewuster te kiezen voor liefde. Zonder oordeel. In t nu. Mijn leven voelt niet altijd als een feestje maar door er met andere ogen( zonder oordeel, accepterend, omarmend naar te kijken) is t leven een feest. Wat ik zo knap vind is dat je 6 van mn persoonlijke kleuren van indianen heb gebruikt van de 7. Ik werd er weer aan herinnerd. Bedankt
Madelief vd Zee
Mijn meisje is echt superblij met haar "draagbare knuffel" Ze herkende zichzelf helemaal in het verhaal en de kleuren van de mantel. Super bedankt Isabelle
Marloes van Luit
Dank je wel voor deze mantel van liefde en genegenheid. Ik begrijp van mijn dochter dat je niets van mij weet en toch maak je de verbinding met de zee. Ik ben opgegroeid in een dorpje aan de zee en daar altijd rust kunnen vinden. Super leuk en bedankt!
Jolanda Kampman
Een prachtige mantel, ingepakt als een mooi cadeautje met een mooie en treffende energetische boodschap. De mantel wordt elke avond gedragen en is zeer behaaglijk. Het was een waar cadeau om dit prachtige cadeau aan een bijzondere vrouw te mogen geven..
Antoinette Keur
Vandaag deze prachtige mooie mantel mogen ontvangen. Hij is kleurrijk mooi en straalt liefde en warmte uit. De maakster heeft een hart van goud.
Mantel van Liefde en Genegenheid, Ardent Desire
Marion de Witte
Vorige maand ontving ik een prachtige Mantel van Liefde en Genegenheid. Isabelle Van Brederode van Katwijk haakt deze mantels en schrijft de bijbehorende tekst intuïtief aan de hand van een foto waarop de ogen (je spiegels van je ziel) goed te zien zijn. De tekst raakt telkens als ik het lees mijn hart en ontroerd mij. Het raakt de juiste snaar en is zo waar. Zo mooi dat ze aangeeft dat ik af en toe even naar mijn basis kan gaan, om daarna voor anderen weer een lichtsprankeltje te kunnen zijn. Dit heb ik zelf ook bijna letterlijk, een paar jaar geleden in een moeilijke periode in mijn leven, opgeschreven. Na een intuïtieve meditatie in de natuur bij de Teunisbloem. De natuur zorgt voor mijn basis en de Teunisbloem is een prachtige helder gele nachtbloeier, letterlijk een stralend lichtje in het donker. Toen kon ik even niet stralen voor anderen omdat ik mijn basis, mijn kracht, weer moest vinden. De Teunisbloem was voor mij toen een lichtje in het donker en een belofte dat ik weer zou gaan stralen. Want ik wilde graag weer een lichtje zijn voor anderen. Dat maakt mij blij. De natuur, Moeder Aarde, is een prachtige basis die ons gegeven is en die ons in onze kracht zet als we ons verbinden. Verbinden met de aarde, de bloemen, de bomen, de dieren... met elkaar. Vele kleine lichtjes samen laten alles sprankelen! Laten we stralen met elkaar! Ik sla mijn mantel om en ga genieten van deze stralende dag! Veel liefs!
 Pauline Olde Olthof
Oh wat issie mooi... En warm en prachtig en hoe slaan jou woorden de spijker op zn kop. Dat kleine stuk wit met dat glimmertje, en dan de rest van de kleuren... Je hebt me er echt heel erg blij mee gemaakt, absoluut. Ook je bericht raakt me op een positieve manier. Ben helemaal in de wolken, de kleuren zijn prachtig en hij is zo heerlijk warm!! Ontzettend bedankt voor het maken van deze heerlijke mantel!!
Mantel van Liefde en Genegenheid, Ardent Desire
Anneke Neef
Dank je lieverd, voor dit bijzondere, prachtige en heerlijk warme cadeau! Ik draag hem met veel plezier! 
Olga de Pree
Ik mocht met liefde een mantel van liefde en genegenheid ontvangen. Deze prachtige mantel stond zomaar ineens op mijn stoep, totaal onverwacht...nooit verwacht! Begeleid met een lieve brief, sprakeloos, Een warme arm om me heen in een moeilijke, grimmige periode. Dankbaar voor deze prachtige mantel die warmte, troost, rust en genegenheid schenkt en het gevoel geeft niet alleen te zijn. Dankbaar en ontroerd, dankjewel lieve Isabelle 
Mantel van Liefde en Genegenheid, Ardent Desire
Anita de Hooge
 Hij voelt als een warme deken. Hij knuffelt mijn ziel op de Momenten dat ik echt alleen ben. Soms kun je tussen 100 mensen staan en je zo alleen voelen. Hij kwam precies op het juiste moment. Dankjewel uit de diepste grond van mij hart 
Daisy de Ridder
Dankjewel lieve Isabelle voor dit zielsgeschenk. Ik zal hem koesteren.
Rubia Rubia
Ruilen van hart tot hart. Al enige tijd kijk ik met veel bewondering naar de prachtige mantels van Liefde en Genegenheid die Isabelle Van Brederode van Katwijk maakt. De mooiste kleuren, zien er super comfie uit én persoonlijk afgestemd op je energie. Ik durfde eindelijk eens te informeren maar bedacht me dat dit voor later zou zijn. Toen Isabelle voorstelde er een art-trade van te maken vond ik dit fantastisch (en een beetje eng). De slang presenteerde haar aan mij, vergezeld met planten en de chakra kleuren. Echt heel gaaf om te mogen doen. En mijn mantel: magisch, een bevestiging van wie ik ben en voelt als de omarming die ik mezelf mag geven Dank je wel
Mantel van Liefde en Genegenheid, Ardent Desire
Dagmar van Nieuwpoort
Mijn nieuwe jas. Vanmorgen werd ik wakker en zoals vaker de afgelopen weken, voelde ik angst en wanhoop. Hoe kwam ik deze dag door. Vrijdag had ik het ook, overdag zomaar opeens. Uit wanhoop riep ik “Engelen, help me toch!” Stefan zei heel zacht “Mam, je geeft de engelen de schuld, maar die kunnen er ook niets aan doen”. Ik schrok, wat was ik aan het doen! Even later kwam het besef. Ik deed het zelf. De angst werd gestuurd door mijn ego. Hij wilde me klein houden en me niet loslaten en ik liet het toe. Vanmorgen, weer die angst. Ik keerde in mezelf. Ik voelde een verstikkende jas. Hij zat heel strak. Ik kon geen kant op. Ik deed hem uit. Had hem niet meer nodig. Het voelde al vrij, maar het was nog niet goed. Er was een nieuwe jas. Een mantel van vertrouwen. Een mantel die heel soepel was en zacht. Een mantel vol liefde en geborgenheid. Ik voelde me gelijk veel beter. De angst was weg. Wat een opluchting! De volgende keer dat het me weer in zijn greep heeft. Verwissel ik de verstikkende jas en trek ik mijn mantel van liefde en genegenheid weer aan
Wilma van Gils
Ze heeft hem sindsdien niet meer afgedaan. Ja, tijdens het slapen maar aan tafel ligt de mantel liefelijk om haar heen. Deze mantel had dan ook geen betere bestemming kunnen krijgen en met liefde door gegeven 
Mantel van Liefde en Genegenheid, Ardent Desire
Sabine vd Laan
Heel erg bedankt lieve Isabelle. Ik ben er heel erg blij mee. Ik heb hem vanmiddag omgedaan en het voelt heerlijk 
Wilma van Gils
Wat een verrassing...mijn mooie warme mantel! Ook verrassend, omdat Isabelle mij eerst een proeflapje liet zien met andere kleuren....en dat vond ik echt niet mooi Dus extra spannend toen de mantel binnenkwam. Eerst las ik de mooie brief die erbij zat: een tekst, mooie woorden...helemaal bij mij passend! Spijker op de kop, zeg maar!! Daarna de mantel uitgepakt en wat is die prachtig! Ik noem hem "mijn bosmantel" Door de brief van Isabelle, heeft de mantel nog meer betekenis gekregen: het bewandelen van mijn eigen, pas ontdekte pad en het kleine meisje dat ik ooit was en dat nog steeds bij me is. Dat meisje dat op dit moment in mijn leven zo'n belangrijke rol speelt. Onvervulde zaken die opnieuw onderzocht worden en ingevuld en geleefd.... Dankjewel, lieve Isabelle voor deze prachtige mantel! De mantel staat voor mij voor Mijn Pad, Mijn Licht, Mijn Reis!!!
Monique Mooibroek
Vandaag is de mantel afgeleverd bij een dierbare vriendin van mij. Ze verdient een oprechte arm om haar schouders en ik gun haar alle geluk van de wereld Met deze brief heb je haar tot in het hart geroerd... ik hoop dat het haar helpt bij het maken van de juiste keuzes.
Nicole le Maître van der Zwaard