Recensies Bach Bloesem Remedies

Lieve Isabelle, wat heb je mijn mannetje een rust gegeven in z'n hoofd met de Bach druppels! Van een piekeraar, die zich alles aantrekt naar een vrolijke tiener. Hij is er nog niet, maar hij slaapt weer en lacht weer vanuit z'n tenen en z'n hart. Dank je wel.
Natasja Vink
Isabelle maakte eigenlijk al indruk op mij nog voordat ik haar ooit persoonlijk ontmoet had. Haar hele verhaal van samen klussen aan haar droomhuis met haar gezin en het leven van en met de natuur vind ik bewonderenswaardig. Zij is echt een voorbeeld voor mij geworden. Via verschillende kanalen en met verscheidene redenen ben ik verder in contact met haar gekomen en persoonlijk is ze echt net zo leuk! Door een onprettig verleden voelde ik me niet goed in balans. Naast een luisterend oor bood Isabelle me ook aan om een Bach bloesem samenstelling voor me te maken met als speciale ingrediënt wat extra liefde Dat heeft me echt weer beter in balans gebracht. Ik kan Isabelle en haar bedrijf dan ook iedereen aanraden. Ik ben blij dat ik haar (al is het maar een beetje) ken. Veel liefs
Meral
Lieve Isabelle, van de zomer heb ik je hulp in geroepen voor mezelf om een trauma los te kunnen laten en voor mijn kleine Cairn terriër, Bachdruppels voor haar angsten voor geluid en lawaai. Nu een aantal maanden later na gebruik van de druppels loopt Spring weer tussen bulldozers en kranen en harde geluiden! Zo trots op haar, dat haar zelfvertrouwen terug is. Dankbaar dat Isabelle zich zo verbonden heeft met ons en precies de goede remedie heeft gemaakt! Mocht u twijfels hebben over de werking, de juiste remedie doet wonderen Dikke knuffel lieverd en wat jij teweeg hebt gebracht met de remedies.
Gerrie Reuterink
Het contact wat er is komt recht vanuit het hart. Eerlijk, warm, spontaan en intuïtief. De Bach remedies doen goed hun werk! Er zijn hier remedies voor mij samengesteld en op mij afgestemd. Bijv. na een operatie. De remedie zorgde ervoor dat de narcose sneller uit mijn systeem was en ik weer meer helder kon denken, minder vermoeid was. Maar ook bijv. bij overgangsklachten...Ik ben er heel blij mee en ook met Isabelle die alles heel zorgvuldig samenstelt...jouw welzijn is haar passie!
Nel Schiltmans van Toorn
Isabelle is een prachtige vrouw die met gedegen kennis van zaken mij een stukje verder heeft geholpen op mijn pad. Bach bloesems kunnen je echt net dat zetje geven om verder te gaan! Ik heb er veel baat bij gehad en de warme ondersteuning van Isabelle is een perfecte combinatie!
Ilona Zuidema
Isabelle heeft altijd een luisterend oor. Ze is er voor je als je er even doorheen zit en door haar brede kennis niet alleen van coaching, maar ook van Bach Bloesem en haar kruiden. Die je kunnen ondersteunen in de zoektocht naar jezelf. Ik ben heel blij en dankbaar met de liefdevolle hulp van Isabelle .
Wilma van Gils