Recensies Hof van Brederode

Ik vroeg Isabelle een thee samen te stellen voor mijn kraamperiode. De thee was verfrissend en gaf me nieuwe energie op de pittige dagen met een pasgeboren baby. Plus de thee was nog lekker ook! Ik ben dan ook heel erg tevreden van de thee en de liefdevolle service waarmee deze geleverd werd.
Loïs van Loo
Nogmaals super bedankt voor de mooie workshop. Je bent inspirerend.
Vero
Ik kom hier erg graag! Het is een plek waar je echt weer tot jezelf kan komen even weg uit de drukte van het dagelijks leven. Verder krijg ik van elk bezoek dat ik aan het Hof van Brederode breng een enorme energieboost. Ook is de familie Van Brederode een heel erg warme familie waar ik mij direct thuis voel. Ik kijk dan ook uit naar elk bezoek dat ik aan het mooie Hof van Brederode breng. Een echte aanrader!
Daniël Reinders
Ik voel het meteen als ik er ben, steeds weer; levensenergie die op alle mogelijke manieren naar buiten en tot wasdom mag komen. De vruchtbare grond en de natuurkrachten worden hier doorgrond, begrepen en tegelijk wordt het mysterie ervan geëerbiedigd. En daarom mogen Folkert en Isabelle zich laven aan de rijke vruchten die hun Hof van Brederode voortbrengt; onstuitbare energie om op te bouwen en vooruit te zien, met warmte naar het verleden te kijken naar al het vertrouwde dat er al zo lang is en met evenzoveel warmte in het hier en nu te kijken en luisteren naar iedereen die op bezoek komt. Ik kom er ontzettend graag en zie steeds bij het afscheid al uit naar het volgende bezoek!
Sander Wassing
Wat een heerlijke mooie en liefdevolle omarming van Hof van Brederode , de kruiden spreken tegen je , je voelt de potentie en trillingen , de schoonheid van dit mooie Hof. Wat zetten jullie dit mooi neer.
Diana en Kenneth
Ik heb een kruidenworkshop mogen volgen bij Isabelle. De passie en kennis die zij bezit zijn werkelijk verbluffend. Ook de adviezen die ik heb gekregen en het bij me dragen van samengestelde kruiden maken dat mijn leven eindelijk loopt.
Rubia
Daisy aan Isabelle; Hoe maak je die mooie smudge sticks van je??! Weetje wat laat ook maar.... kun je een workshop ervan maken voor me Enkele weken later: Dais, Es, Jeff & Mels richting Grunn... tuf tuf Fantastische voorbereiding. Heel veel kennis en info beschikbaar. Ruimte voor vragen. Fijne verse kruiden dranken en thee. En klapstuk; FANTASTISCHE IK ZEG FANTASTISCHE appeltaart zelf gemaakt met eigen appels. Daarvoor dank aan Folkert! Smudge sticks zijn echt heel tof geworden met mooie intenties. Snappen/voelen/weten op een ander niveau. Prijs kwaliteit niveau zeer goed... Ik zie geen enkele reden om Niet te gaan!! Namasté
Daisy de Ridder
Ik heb bij Isabelle het magisch pakket seksualiteit en creativiteit besteld, en de prachtige bijenkaars die daar bij zat heb ik gebruikt bij een beschermingsritueel voor een vriendin. De kaars liet na het branden een duidelijk symbool zien in het kaarsvet. de hibiscus infusie was heerlijk. De kruiden die in het pakket zaten , lavendel, braam en citroenmelisse staan nu in mijn kruidenkabinet en worden gebruikt voor magisch werk. Het hopbuideltje ligt onder mijn kussen, zodat ik beter kan slapen en helpt mij met de slaapproblemen die ik ondervind sinds ik in de overgang ben. Er is een prachtig voorbeeld bijgesloten om een ritueel uit te voeren . Alles is zo mooi van kwaliteit en de liefde en zorg voel je overal in terug. Een prachtig pakket!
Diana
Erg leuke en gezellige workshop middag gehad, van de smudgestick maken. Heel erg leuk om eens te gaan doen. De natuur heeft zoveel te bieden.
Gonnie Nienhuis
Na een kort gesprek kreeg ik van het “ Hof van Brederode mijn pakket van liefde. Vol met kruiden, een kaars, aansteekt kaars, smudge stick en een persoonlijke brief. Met een korte uitleg voor een me-time moment. Ik heb haar suggestie opgevolgd en voelde me er na heerlijk ontspannen. Zo een lekker gevoel dat ik het zelfs nog een keer heb gedaan. De persoonlijke “aanraking” in de vorm van een brief geeft een extra boost. Mijn dank en dankbaarheid voor je openheid en je pakket vol liefde
Fred Pater
Een hele mooie en fijne workshop smudge stick maken gevolgd. Isabelle je hebt zoveel kennis over de kruiden en het maken van de sticks. Lieverd dankjewel voor het delen van je kennis met ons. Je praktijk is een oase van kruiden in een prachtige omgeving die jij jouw tuin mag noemen. Lieverd onwijs bedankt Dikke knuffel
Jeffrey Hoogenes
Zondag een ontzettend leuke workshop, smudgestick maken, gedaan bij je. Het was zalig om weer even iets anders te doen en heerlijk spiritueel bezig te zijn. Had dat erg gemist en door deze workshop weer enorm geïnspireerd geraakt om nog meer met kruiden en planten te gaan doen. Mooie fijne ruimte voor de workshops! Dus op naar de volgende!!
Heidi Wenteler
Isabelle heeft met veel aandacht voor mij een volle maans-pakketje samengesteld rond het thema ‘zelfzorg’ / ‘zelfliefde’. Ik kon zelf aangeven welke kleur kaars ik wilde. De grote blauwe waskaars was sterk en brandde prachtig gelijkmatig zodat ik mijn intenties goed kon meegeven. De orakelkaart die Isabelle er bij getrokken had, had ze in kleur gekopieerd en op stevig papier geplakt. De uitleg en de gekozen kruiden waren met liefde gekozen, en bemoedigend. Ik beveel Isabelle van harte aan.
Ingrid van Bekkum – Oosterling
Isabelle heeft voor mij en mijn man een mooi liefdes pakket gemaakt. Wat wij gaan gebruiken als we 9 jaar samen zijn waarvan 2 jaar gehandfast. De producten komen allemaal van hun eigen boerderij en zijn mooi verpakt. In kleine lieve flesjes met een kleine kurk dop. Lieve Isabelle ik kom zeker vaker bij je bestellen want je doet het super
Laura Faye Mettes – Koolhaas
Super leuke middag gehad met Isabelle, echt een kruiden en planten vrouw! Enorm leuk om de kruiden stick te leren maken bij haar. Hoop dat je meer van deze middagen gaat geven. Is best een "me" cadeautje geweest voor mezelf. Dank en je persoonlijk pakket echt heel erg dank! En hoorde dat je man de peren taart had gebakken wat was die lekker. Dank !
Nancy Servaas
Eerlijke, liefdevolle en aardse vrouw die duidelijk weet waar ze het over heeft. Passievolle en enthousiaste uitleg over ieder kruid en ze zorgt daarmee dat je precies weet wat je op dat moment nodig hebt.
Marloes van Luit
Ik heb met veel plezier alle stukjes van Isabelle Van Brederode - van Katwijk gelezen in het prachtige blad EIK EN BLAD. Je neemt ons mee in elk seizoen. En schrijft ook over de grote verbouwing en het vrijwilligerswerk bij het museum klooster Ter Apel. Het is echt heel bijzonder om al deze stukjes te lezen. Ook de manier waarop je schrijft is heel erg prettig. Ik kan het iedereen aanraden om Eik EN BLAD te lezen, er staan ook nog veel andere leuke dingen in geschreven zo als de heerlijke verhaaltjes over de buurheks. En het leuke is dat je het blad gratis via de website kunt lezen. Ik kijk al weer uit naar de volgende EIK EN BLAD. Lieve groetjes
Sylvia Elskamp
Superfijne plek, ben naar een kruidenavond geweest, superfijne sfeer, veel geleerd, heel fijn ontvangen superfijne plek om te zijn.
Stieneke Geertsema Hidding
Heb al volop mogen genieten van div. kruiden en het magische pakket. We komen gauw een keertje langs, om te mogen genieten van deze bijzondere plek. Liefs
Nathalie Verbrugge
Dit was mijn tweede keer bij Hof van Brederode, maar zeker niet de laatste. Een fijne workshopmiddag gehad. Zeer informatief, goed verzorgd, fijn gezelschap, prachtige locatie; een aanrader voor iedereen.
Tineke ten Cate
Onlangs een magisch kruidenpakket thuis mogen ontvangen. Eigenlijk zoals met alles op Hof van Brederode was het echt met zorg samengesteld. De details maken het een feestje om te ontvangen.
Veronique Holter