Natuurbeleving en Bach Bloesem Remedies

Recencies

Isabelle heeft altijd een luisterend oor. Ze is er voor je als je er even doorheen zit en door haar brede kennis niet alleen van coaching, maar ook van Bach bloesem en haar kruiden en bloemen tincturen, die je kunnen ondersteunen in de zoektocht naar jezelf. Ik ben heel blij en dankbaar met de liefdevolle hulp van Isabelle .
Wilma van Gils
Ik ben daar in aanwezigheid van liefde die aanvoelt als onvoorwaardelijk. Zonder oordeel, open vragen, oprechte intresse, geen Egoïsme! Gewoon echt kunnen zijn & gezien worden. Voelt als een warm welkom, ben er graag maar te weinig. Wil graag snel weer terug om mezelf te ontdekken. En te kunnen praten zonder te veel uitleg te hoeven geven omdat je gesnapt wordt op een ander niveau.
Ik sluit me helemaal bij Daisy aan. Ik voel me bij jullie helemaal thuis! Je mag ZIJN zonder oordeel en veroordeel. Het contact wat er is komt recht vanuit het hart. Eerlijk, warm, spontaan en intuïtief. Heerlijke, diepgaande gesprekken kunnen voeren...van elkaar leren, stimuleren en samen oplopen. Snel maar weer een afspraak maken.. Wat ik ook wil vertellen dat de Bachremedies goed hun werk doen! Er zijn hier remedies voor mij samengesteld en op mij afgestemd. Bijv. na een operatie. De remedie zorgde ervoor dat de narcose sneller uit mijn systeem was en ik weer meer helder kon denken, minder vermoeid was. Maar ook bijv. bij overgangsklachten...Ik ben er heel blij mee en ook met Isabelle die alles heel zorgvuldig samenstelt...jouw welzijn is haar passie! En dan heb ik het nog niet gehad over haar Helende Knuffels..Kortom, als er iets is, dan ben je bij haar op het juiste adres 🍀✨