Holistisch Bewustzijn


Natuurfilosofie, Holistisch BewustZIJN,
Bach Bloesem Remedies en Natuurbeleving.


Aandacht, Zorg en Liefde

zijn de geheime ingrediënten voor de persoonlijk samengestelde
Bach Bloesem Remedies die ik maak voor kinderen, volwassenen en dieren.

Voor iedereen die een steuntje in de rug kan gebruiken,
een stukje emotionele ondersteuning en een luisterend oor.

In de afgelopen 20 jaar heb ik velen op weg mogen helpen op diverse emotionele wegen. Examenstress, bang om auto te rijden, eetproblemen, gewichtsproblemen, problemen om los te laten, om voor jezelf te gaan staan, diverse trauma’s, doodwensen, het gevoel niet in de maatschappij te horen, het te lang sterk moeten zijn en radeloos geworden…

Wanneer de tranen van moedig zijn, zo hoog zitten.

Elk pad is lerend. We moeten door emotionele zaken heen om weer dichterbij onszelf te kunnen en mogen komen, maar het is wel fijn om daar steun bij te krijgen. Mijn streven is om in een kortstondige periode jou weer in jouw  Eigen Kracht te zetten. Ik werk daarbij vanuit een holistische gedachte. Alles heeft met elkaar te maken, alles is aan elkaar verbonden en alles is 1 geheel.

Ik maak persoonlijke Remedies voor volwassenen, kinderen en dieren. De samenstelling van een Remedie komt tot stand na een intakegesprek, fotoreading, telefonisch of digitaal contact. Bach Bloesem Remedies ondersteunen de emoties die gepaard gaan met een situatie waarin men zich bevindt. Soms is het fijn om naast de Remedie ook gesprekken te voeren of op Natuurbeleving te gaan. In de huislijke sfeer van mijn praktijk kun je veilig jouw verhaal kwijt. Bij een Natuurbeleving gaan we de natuur in, lopen samen en staan stil bij wat voor jou belangrijk is. De natuur geeft vaak een hele mooie reflectie van het innerlijke van de mens weer. Daarnaast is het heerlijk om niet altijd veel te hoeven praten, maar juist even te mogen ZIJN. Ook geeft de natuur ons rust en geeft het ons onze vitaliteit weer terug. 


Lieve groet,
Isabelle van Brederode – van Katwijk

Recensies

Isabelle heeft altijd een luisterend oor. Ze is er voor je als je er even doorheen zit en door haar brede kennis niet alleen van coaching, maar ook van Bach bloesem en haar kruiden en bloemen tincturen, die je kunnen ondersteunen in de zoektocht naar jezelf. Ik ben heel blij en dankbaar met de liefdevolle hulp van Isabelle .
Wilma van Gils
Ik ben daar in aanwezigheid van liefde die aanvoelt als onvoorwaardelijk. Zonder oordeel, open vragen, oprechte intresse, geen Egoïsme! Gewoon echt kunnen zijn & gezien worden. Voelt als een warm welkom, ben er graag maar te weinig. Wil graag snel weer terug om mezelf te ontdekken. En te kunnen praten zonder te veel uitleg te hoeven geven omdat je gesnapt wordt op een ander niveau.
Ik sluit me helemaal bij Daisy aan. Ik voel me bij jullie helemaal thuis! Je mag ZIJN zonder oordeel en veroordeel. Het contact wat er is komt recht vanuit het hart. Eerlijk, warm, spontaan en intuïtief. Heerlijke, diepgaande gesprekken kunnen voeren...van elkaar leren, stimuleren en samen oplopen. Snel maar weer een afspraak maken.. Wat ik ook wil vertellen dat de Bachremedies goed hun werk doen! Er zijn hier remedies voor mij samengesteld en op mij afgestemd. Bijv. na een operatie. De remedie zorgde ervoor dat de narcose sneller uit mijn systeem was en ik weer meer helder kon denken, minder vermoeid was. Maar ook bijv. bij overgangsklachten...Ik ben er heel blij mee en ook met Isabelle die alles heel zorgvuldig samenstelt...jouw welzijn is haar passie! En dan heb ik het nog niet gehad over haar Helende Knuffels..Kortom, als er iets is, dan ben je bij haar op het juiste adres 🍀✨