Activiteiten 2023

Kruiden Workshops 

Een ontdekkingstocht door de natuur

Voor wie zijn deze workshops?

Voor iedereen die geïnteresseerd is in de natuur. Kennis is niet noodzakelijk en een grote tuin ook niet. De workshops zijn dynamisch, we zijn zowel binnen als buiten aan het werk. Ik werk het liefst met kleinere groepen, omdat ik dan iedereen aandacht kan geven.

De workshops beginnen met theoretische kennis, waarna we onder het genot van een kopje koffie, kruidenthee of koude kruidendrank even pauze houden, om daarna heerlijk praktisch aan de slag te gaan met een natuurlijk ingrediënt. Elk seizoen heeft zijn eigen producten, daardoor is het nooit hetzelfde.

Ik werk met de connectie van de kracht vanuit de plant en jouw persoonlijke kracht. De verbinding van mens en natuur, van de mens als onderdeel van de natuur en de alles wat een plant, boom of kruid ons persoonlijk te vertellen heeft. De meerwaarde van een workshop op ons Hof van Brederode is dat je naast de geleerde kennis ook een stukje meer inzicht hebt mogen krijgen in jezelf. Het is de intentie, de magie en de persoonlijke kracht die ik zo belangrijk vind. Jij staat centraal !

Groepen vanaf vier personen kunnen ingeboekt worden. Stuur een berichtje, dan stemmen we samen de wensen, datum en tijden af. We werken altijd op maat, dus verzoeken zijn mogelijk. 

Hof van Brederode Ardent Desire
Hof van Brederode Ardent Desire

Inspiratie Workshops

Een ontdekkingstocht naar jouw eigen innerlijke kracht, geluk en blijdschap

Voor wie zijn deze workshops?

Voor iedereen die meer innerlijke kracht wil voelen en ervaren. Door vele technieken aan te bieden krijg jij steeds meer verbinding met jouw eigen innerlijke bewustzijn. De durf om te mogen stralen, positieve gedachtekracht, intuïtief werken, creatief onderzoeken, magisch denken, vrij schrijven, leren ontspannen, fotografisch licht vangen, vrij dansen en het innerlijke kind omarmen.

Ik werk individueel of met een kleine groep. Het is belangrijk dat iedereen zich in de groep veilig, gezien en gehoord kan voelen. Alles is inclusief lesmateriaal, ingrediënten, een uitgebreide informatiebundel en een hapje en drankje. Je gaat altijd naar huis met één of meerdere zelfgemaakte producten.

Groepen vanaf 4 personen kunnen ingeboekt worden. Stuur een berichtje, dan stemmen we samen de wensen, datum en tijden af. We werken altijd op maat, dus verzoeken zijn mogelijk..

Hof van Brederode Ardent Desire